Avery Parsons School, Buena Vista, Colorado - Fieldscape
Reed Residence - residential landscape architecture
Fieldscape, ski resort, mountainside, views, beaver creek, vail, colorado, mountain
515
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-515,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Avery Parsons School, Buena Vista, Colorado

About This Project

The Avery Parsons School project was an addition to the undersized facility for elementary and middle schoolers.  Working with TAB Associates, we enlarged the school by almost twice its size and provided much needed outdoor recreation spaces.  One of the challenges was how to accommodate the different ages of children using these play areas.  What we came up with was an elevated area from which teachers can oversee the kids’ activity which divides the kids in age and activity level.  A separate play area was provided for kids far too young to interact with the others.

Category
Residential