Brownstein Residence - Fieldscape
Brownstein Residence - residential landscape architecture by Fieldscape
Fieldscape, Buffehr Creek, landscape architecture, landscape architect, water feature, water, ski resort, mountainside, views, beaver creek, vail, colorado, mountain
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-210,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Brownstein Residence

About This Project

Road noise from I-70, several hundred feet below, was very apparent before this renovation.  One of the main goals was to drown out that noise by any means reasonable.  The sound of water falling was the solution and several water drops were installed, causing its sound to reverberate throughout the back pool area.  The bottom pond to a water feature accentuates the main view to the Gore Range over a negative edge.  The pool was transformed as well, replacing a rectangular pool into a naturalistic pond with enormous boulders for sun bathing.